Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Duiken op Sulawesi - Bastianos Lembeh duikresort (van 3 tot 14 nachten)

Tour-code
20490
€ 265,00
datum aankomst

Bastianos Lembeh duikresort all inclusive (3 tot 14 nachten)

Bastianos Lembeh duikresort is een unieke combinatie van een all inclusive resort en duiken. Bastianos Lembeh duikresort is gelegen op het eiland Lembeh, Noord Sulawesi.  Het gebied behoort tot de mooiste duiklocaties te wereld. De straat van Lembeh is beroemd vanwege het rijke zeeleven en muck diving, zowel voor snorkelen als voor gecertificeerde duikers.

Bastianos Lembeh duikresort biedt alle faciliteiten die nodig zijn bij het duiken, dat maakt dat Bastianos met name voor duikers een gewilde accommodatie is voor een korter of langer verblijf.

Alle PADI cursussen zijn beschikbaar bij Bastianos Lembeh duikresort, van beginner tot aan divemaster niveau, evenals diverse gespecialiseerde cursussen op aanvraag.

 

Duiken bij Sulawesi - Bastianos Lembeh duikresort (3 tot 14 nachten)

Bastianos Lembeh duikresort all inclusive

Bastianos Lembeh duikresort is gelegen in het schitterende gebied bij Lembeh ten oosten van Manado , Noord Sulawesi. Een verblijf in Bastianos Lembeh duikresort is meer dan het verblijf in een resort! Bastianos Lembeh duikresort is geopend in 2006 en ligt aan de westkust van het eiland Lembeh, met uitzicht over de straat van Lembeh. De bouw van het resort is in traditioneel houten bouw met sanitaire voorzieningen naar westerse maatstaven. Er zijn 7 standaard kamers, 2 budget kamers en 13 superior cottages met airconditioning. De cottages zijn vrijstaand en bieden meer privacy voor de gasten; allen hebben uitzicht over zee.

Muck diving bij de Lembeh straat 

Het eiland Lembeh ligt recht tegenover de havenstad Bitung, na Manado de grootste stad in Noord Sulawesi. Tussen Bitung en Lembeh bevindt zich de Lembeh straat, internationaal bekend als één van de mooiste plaatsen voor muck diving. Er is een rijk onderwaterleven; het gebied bij Lembeh bevat veel donker vulcanisch zand, wat voor een deel verantwoordelijk is voor het rijke marine leven.

Een verblijf bij Bastianos Lembeh duikresort is all inclusive; een aantal duiken zijn opgenomen in de arrangementen, afhankelijk van de lengte van het verblijf.

Faciliteiten:

- 13 superior kamers met airconditioning (heuvel zijde)
- 7 standaard kamers met Fan
- 2 budget kamers met Fan
- restaurant voor 50 personen
- gezellige minibar aan het strand
- biljart tafel in het restaurant
- televisie en satelietkanalen in het restaurant gebied
- duikcentrum (voor het organiseren van scuba duik tochten, PADI cursussen, snorkelen, verhuur van uitrusting)
- bibliotheek gespecialiseer in onderwater wereld
- 24 uurs electriciteit (220V)
- gratis WiFi n de openbare ruimtes
- Spa en wellness met mogelijkheden voor massage, scrub, en diverse overige wellness behandelingen

Inclusief:
- accommodatie
- ontbijt, lunch, diner
- koffie, thee, mineraal water
- tanks voor duiken
- weight-belt
- duikgidsen, maximaal 4 duikers per gids
- boten voor het duiken
Exclusief:
- Scuba uitrusting
- entreegelden voor Lembeh, toeslag voor Bianca's duik site
- nitrox vullingen
- nacht / mandaring duiken
- verplichte toeslagen voor diner tijdens kerst en oudjaarsavond
- transfers
Opmerkingen:
- éénpersoonstoeslag van toepassing bij aparte kamer
- alle duiken zijn overdag. Extra duiken overdag is mogelijk. De kosten voor extra duiken zijn € 25,00 overdag en € 40,00 bij nacht, exclusief lampen / UV licht.
- het is mogelijk te duiken op de dag van aankomst en de dag van vertrek, afhankelijk van het tijdstip van uw vluchten.
- speciale trips zijn mogelijk naar Bangka / Gangga / Batu Kapal. De trips zijn op speciaal verzoek, er geldt een toeslag. Neem contact op voor meer informatie.
Meer informatie
tourcode 20490
Gebied Sulawesi
Thema Duikreizen
Type reisonderdeel Accommodatie
Trekking- en reisgebied geen trekking
Groepsreis Nee