Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Duiken op Sulawesi - Bastianos Bunaken duikresort (3 tot 14 nachten)

Tour-code
20489
€ 265,00
datum aankomst

Bastianos Bunaken duikresort all inclusive (3 tot 14 nachten)

Bastianos Bunaken duikresort is een unieke combinatie van een all inclusive resort en duiken. Bastianos Bunaken duikresort is gelegen bij Bunakan, Noord Sulawesi.  Het gebied behoort tot de mooiste duiklocaties te wereld, zowel voor snorkelen als voor gecertificeerde duikers.

Bastianos bunaken duikresort biedt alle faciliteiten die nodig zijn bij het duiken, dat maakt dat Bastianos met name voor duikers een gewilde accommodatie is voor een korter of langer verblijf.

Alle PADI cursussen zijn beschikbaar bij Bastianos Bunaken duikresort, van beginner tot aan divemaster niveau, evenals diverse gespecialiseerde cursussen op aanvraag.

 

Duiken bij Sulawesi - Bastianos Bunaken duikresort (3 tot 14 nachten)

Bastianos Bunaken duikresort all inclusive

Bastianos Bunaken duikresort is gelegen in het schitterende gebied bij Bunaken en Manado, Noord Sulawesi. Een verblijf in Bastianos Bunaken duikresort is meer dan het verblijf in een resort! De prachtige omgeving en de mogelijkheden om professioneel te duiken maken dat we Bastianos Bunaken duikresort hebben opgenomen bij de landarrangementen. Er zijn 17 superior kamers met airco. Deze kamers aan het strand liggen op slechts een paar meter afstand van de oceaan aan de langste en mooiste witte zandstranden van het eiland Bunaken. Recht voor het resort is het veilig om te zwemmen en als u wilt, om te snorkelen. Het koraal rif begint al op 40 meter vanaf het resort Bastianos.

Zandstranden, koraal en schildpadden 

Het eiland Bunaken ligt in het Bunaken Nationaal park, een beschermd marine nationaal park aan de noordelijk kant van het eiland Sulawesi, net ten westen van de hoofstad Manado. Bunaken national park behoort tot de duiklocatie met het hoogste niveau van biodiversiteit in de wereld, met prominente koraal en vis variëteiten en wandduiken van wereldklasse. Bij Bunaken vindt u ongerepte koralen in kristal helder water, tot een diepte van meer dan 1500 meter bij een temperatuur tussen 27 en 29 graden.

Bij Bastianos Bunaken duikresort vindt u tot 40 meter schuine steile wanden en gouden zandstranden. De omgeving kent kleurrijk koraal, visscholen, schildpadden evenals een grote diversiteit op het macro gebied. Vanaf het resort heeft u gemakkelijk toegang tot duiklocaties.

Een verblijf bij Bastianos Bunaken duikresort is all inclusive; een aantal duiken zijn opgenomen in de arrangementen, afhankelijk van de lengte van het verblijf.

Faciliteiten:

- 17 superior kamers met airconditioning (strand zijde)
- 9 standaard kamers met Fan (heuvel zijde)
- 2 budget kamers met Fan (heuvel zijde)
- restaurant voor 80 personen
- gezellige minibar aan het strand
- biljart tafel in het restaurant
- televisie en satelietkanalen in het restaurant gebied
- duikcentrum voor het organiseren van scuba diving trips, PADI cursussen, snorkelen en verhuur van duikuitrusting
- bibliotheek gespecialiseer in onderwater wereld
- 24 uurs electriciteit (220V)
- gratis WiFi n de openbare ruimtes
- Shiatsu en Spa met mogelijkheden voor Shiatsu massage, Thaise massage, body scrub en vele andere spa behandelingen.

Inclusief:
- accommodatie
- ontbijt, lunch, diner
- koffie, thee, mineraal water
- tanks voor duiken
- weight-belt
- duikgidsen, maximaal 4 duikers per gids
- boten voor het duiken
Exclusief:
- Scuba uitrusting
- entreegelden voor Bunaken
- nitrox vullingen
- nacht / mandaring duiken
- verplichte toeslagen voor diner tijdens kerst en oudjaarsavond
- transfers
Opmerkingen:
- éénpersoonstoeslag van toepassing bij aparte kamer
- alle duiken zijn overdag. Extra duiken overdag is mogelijk. De kosten voor extra duiken zijn € 25,00 overdag en € 40,00 bij nacht, exclusief lampen / UV licht.
- het is mogelijk te duiken op de dag van aankomst en de dag van vertrek, afhankelijk van het tijdstip van uw vluchten.
Meer informatie
tourcode 20489
Gebied Sulawesi
Thema Duikreizen
Type reisonderdeel Accommodatie
Trekking- en reisgebied geen trekking
Groepsreis Nee