Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Breezes Beach club Zanzibar

Tour-code
14151
€ 0,00

Breezes beach club en spa is een ideale keuze voor degene die op zoek zijn naar een romantische atmosfeer, de aandacht voor details en besloten diners. Het schitterende houtsnijwerk met glinsterend koper en rijke stoffen in een schitterend decor van de schoonheid van het eiland Zanzibar creëren een elegante en unieke atmosfeer die Breezes de onderscheiding voor de Frangipari Spa heeft doen krijgen.

Gelegen op een privé locatie en met een ongerept strand op het betoverende eiland Zanzibar, Breezes Beach Club en Spa is het perfecte hotel om jezelf even helemaal terug te trekken.

Met een ongerept wit strand, ritselende palmbomen, uitgelgezen aandacht voor detail en oprechte gastvrijheid; dit exotische resort bevat de echte essentie van de Zanzibarse stijl. Het reflecteert de schoonheid van het eiland met prachtig houtsnijwerk, glinsterend messing en rijke stoffen, dit creëert een gewone elegantie en een unieke atmosfeer. De persoonlijke tintjes van de hoteleigenaars zijn duidelijk merkbaar in het gehele resort, dit verzekert een bijzondere combinatie van zowel een persoonlijke als een huiselijke sfeer, gekoppeld aan de standaarden die u kunt verwachten in een luxe resort.

De keuken gebruikt de meest verse vangst, de meest exotische specerijen en de weelderige natuurlijke fruitsorten van het eiland. De gerechten zijn op traditionele wijze bereid en geserveerd op de meest unieke locaties.

We nodigen u uit om in onze wereld te stappen, hier kunt u dineren bij kaarslicht, genieten van de smaak van de exotische specerijen, het ongerepte koraal van de oceaan ontdekken, uzelf verwennen in de luxe spa of gewoon relaxen in de rustige en mooie omgeving.

Accomodatie

Alle kamers zijn smaakvol ingericht in ivoortonen, en bevatten meubels van teak-hout met houtsnijwerken in Zanzibar stijl. Iedere kamer bevat air-conditioning en heeft een eigen badkamer. Alle kamers hebben een derde bed dat ook gebruikt als sofa. Daarnaast hebben ze allemaal een koelkast en een persoonlijke elektrische kluis.

De keuken kenmerkt zich door vers gevangen vis, de meest exotische specerijen en volle natuurlijke vruchten van het eiland die worden bereid volgens de gevarieerde tradities van het eiland Zanzibar; dit alles geserveerd op adembenemende locaties. 

We nodigen u van harte uit om in deze wereld te stappen waar u kunt dineren bij kaarstlicht, kunt genieten van de smaak van exotische specerijen, de onberoerde koralen kunt ontdekken en waar u uzelf kunt verwennen in de luxe spa, of simpelweg kunt relaxen in de serene en prachtige omgeving.

Meer informatie
tourcode 14151
Type reisonderdeel Accommodatie
Gebied Zanzibar
Hotel klasse 4 sterren
aantal kamers / villas 70
hotelfaciliteiten ---ALGEMEEN---, 24-uurs receptie, parking, wifi in openbare ruimtes, winkels, kapper, wasserette, hotel aan het strand of privéstrand, zwembad, bar, poolbar, koffiebar, restaurant, geldautomaat/wisselen, bagageruimte, vergaderfaciliteiten, ---KAMERFACILITEITEN---, roomservice, koffie / thee, minibar, wifi in de kamer, kluisje, niet-roken kamers, extra bed mogelijk, ---SPORT EN RECREATIE----, tuin, fitness, tennis, watersport, entertainment, spa en wellness faciliteiten, massages, jacuzzi