Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Baraza Resort Zanzibar

Tour-code
14153
€ 0,00

Dit dertig villa's tellende all-inclusive resort straalt de erfenis uit van Zanzibar uit de tijd van de Sultans. Een mengeling van Arabisch, Swahili en Indiaas ontwerp met Swahili handgemaakte bogen uit cementsculptuur, handgemaakte antieke meubels en intrigerende koperen lantaarns geven Baraza een ongeëvenvaarde standaard van luxe op het eiland Zanzibar.

Baraza resort & spa

Baraza hotel is door de Condé Nast Traveller Magazine gekozen tot één van de 60 beste nieuwe hotels ter wereld.

Dit hotel geeft op een magische manier de mystiek van Zanzibar weer, dit in de vorm van een Paleis van een sultan in vervlogen tijden. Gelegen naast het rustigste strand van Zanzibar, is dit boutique hotel gebouwd in een combinatie van Swahili en Arabisch design. Dit is terug te zien in de prachtige bogen, ingewikkeld gesneden stucwerk, hand gemaakt meubilair en de messing lantaarns

Met slechts 30 villas biedt Baraza ongeëvenaarde standaarden in de persoonlijke service in een spectaculaire setting. Met de sfeerbepalende Frangipani Spa en een reeks van wereldklasse services en faciliteiten, is Baraza de ideale plaats om de magie van Zanzibar te ervaren.

Meer informatie
tourcode 14153
Type reisonderdeel Accommodatie
Gebied Zanzibar
Hotel klasse 5 sterren
aantal kamers / villas 30
hotelfaciliteiten ---ALGEMEEN---, 24-uurs receptie, parking, wifi in openbare ruimtes, winkels, kapper, wasserette, hotel aan het strand of privéstrand, zwembad, dagopvang kinderen, bar, poolbar, koffiebar, restaurant, geldautomaat/wisselen, bagageruimte, vergaderfaciliteiten, ---KAMERFACILITEITEN---, roomservice, koffie / thee, minibar, wifi in de kamer, kluisje, niet-roken kamers, extra bed mogelijk, verbindingsdeur tussen kamers, ---SPORT EN RECREATIE----, tuin, fitness, tennis, watersport, entertainment, entertainment voor kinderen, spa en wellness faciliteiten, massages, jacuzzi