Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Indonesie, rondreizen Azie en safaris AfrikaBali, parel in de tropen

Uw rondreis IndonesieAzie, of uw safari in Afrika

Venture travels biedt u rondreizen in Indonesie, Azie en safaris in Afrika aan door geheel Nederland en Belgie.

Op onze website vindt u een reisaanbod van rondreizen in Indonesie, maar ook door andere delen van Azie en safaris in Afrika. Daarnaast vindt u in de Bali Collection een selectie van aanbevolen hotels en resorts op Bali voor een heerlijke strandvakantie of aflsuiting van uw rondreis.

Bij Venture travels maakt u uw rondreis door Indonesieuw rondreis door Azie, of uw safari in Afrika samen of met uw eigen groep, in een auto of mini-Van met privé chauffeur en gids. Zo kunt u de mooiste plekjes bereiken en van dichtbij kennismaken met de lokale cultuur van het land. Bekijk de vele rondreizen die op de website te vinden zijn.

Vele combinaties van rondreizen en safaris zijn mogelijk. Maak ons uw wensen kenbaar via het offerteformulier en wij maken een persoonlijk reisvoorstel voor u.


Aanbiedingen en nieuwe tours

Regelmatig zijn er aanbiedingen en nieuws reizen voor rondreizen Indonesie, Azie, en safari Afrika; bekijk regelmatig de website of geef u op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Volg onze facebook pagina voor foto's en nieuws van onze bestemmingen.

 

We voegen constant nieuwe reizen toe aan ons programma. U kunt contact met ons opnemen als u uw reis niet kunt vinden op deze site.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

 1. Rondreis Indonesie Flores: kaart
  € 1.995,00
  Reisschema: Denpasar – Maumere – Larantuka – Maumere – Moni – Kelimutu – Riung (eilandhoppen) – Bajawa – Ruteng -  Denge – Wae Rebo – Labuan Bajo – Rinca – Komodo – Gili Laba - Bima – Huu – Sumbawa Besar – Senggigi

  Een schitterende rondreis door Indonesië die u langs bekende en minder bekende hoogtepunten van Indonesië brengt. De rondreis start in Maumere, Oost Nusa-Tenggara, met een aantal stadstours en een bezoek aan de vulkaan Mount Lewotobi. U neemt een kijkje bij het driekleuren kratermeer in Kelimutu en u maakt een boottocht langs de 17 schitterende eilanden van Riung. We bezoeken een warmwaterbron waar u een bad kunt nemen, het karakteristieke dorp Wae Rebo, een vissersdorp genaamd Labuan Banju, maar natuurlijk ook het beroemde eiland Komodo, waar u met eigen ogen de komodovaranen kunt aanschouwen. Op Komodo maken we een wandeling door de bergen en bezoeken we een roze strand. Deze rondreis in Indonesie bevat een gevarieerde mix van culturele uistapjes, stadstours en avontuur in de schitterende Indonesische natuur. Buiten het programma om is er genoeg tijd om te relaxen of om er zelf op uit te trekken.

  Meer info
 2. Venture travels route rondreis Sumba, Timor, Flores, Komodo 13 dagen - 12 nachten
  € 1.619,00

  Reisschema: Denpasar – Waingapu – Rende – Waingapu – Waikabubak – Soe – Boti – Soe – Kupang – Ende – Moni – Kelimutu – Bajawa – Ruteng – Labuan Bajo – Rinca – Komodo – Labuan Bajo – Denpasar.

  Bezoek met deze reis de eilanden Sumba, Timor, Flores en Komodo, stuk voor stuk eilanden waar het massatoerisme zijn intrede nog lang niet heeft gedaan. Maak kennis met het ongerepte deel van Sumba. Het is een eiland dat veel te bieden heeft en nog niet veel bezocht wordt door toeristen! Het heeft een geheel eigen cultuur kunnen behouden met bijzondere begrafenisrituelen. In het Westen is het eiland groen en vruchtbaar en in het Oosten is het dor en ruig. Het is de uitgelezen plek om prachtig geweven ikat stoffen te bewonderen. Het eiland beschikt over prachtige hagelwitte stranden, die je het gevoel geven alleen op de wereld te zijn. Maak kennis met de eigen cultuur op het eiland Flores en de bekende Komodo Varanen op Rinca en Komodo.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)