Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Indonesie, rondreizen Azie en safaris AfrikaBali, parel in de tropen

Uw rondreis IndonesieAzie, of uw safari in Afrika

Venture travels biedt u rondreizen in Indonesie, Azie en safaris in Afrika aan door geheel Nederland en Belgie.

Op onze website vindt u een reisaanbod van rondreizen in Indonesie, maar ook door andere delen van Azie en safaris in Afrika. Daarnaast vindt u in de Bali Collection een selectie van aanbevolen hotels en resorts op Bali voor een heerlijke strandvakantie of aflsuiting van uw rondreis.

Bij Venture travels maakt u uw rondreis door Indonesieuw rondreis door Azie, of uw safari in Afrika samen of met uw eigen groep, in een auto of mini-Van met privé chauffeur en gids. Zo kunt u de mooiste plekjes bereiken en van dichtbij kennismaken met de lokale cultuur van het land. Bekijk de vele rondreizen die op de website te vinden zijn.

Vele combinaties van rondreizen en safaris zijn mogelijk. Maak ons uw wensen kenbaar via het offerteformulier en wij maken een persoonlijk reisvoorstel voor u.


Aanbiedingen en nieuwe tours

Regelmatig zijn er aanbiedingen en nieuws reizen voor rondreizen Indonesie, Azie, en safari Afrika; bekijk regelmatig de website of geef u op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Volg onze facebook pagina voor foto's en nieuws van onze bestemmingen.

 

We voegen constant nieuwe reizen toe aan ons programma. U kunt contact met ons opnemen als u uw reis niet kunt vinden op deze site.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 12

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Exclusief Raja Ampat 6D 5N Rondreis Indonesie met Venture travels
  € 1.284,00

  In Raja Ampat is het wereldrecord van 374  verschillende soorten vissen geteld in één enkele tank duik. Raja Ampat herbergt 75% van alle in de wereld bekende koraalsoorten en ligt in het hart van de zogenaamde ‘Koraal Driehoek’. U kunt zien dat de opmerkelijke diversiteit van zee-leven hier groter is dan in andere delen van de Driehoek. Maar het zee-leven is niet alles dat Raja Ampat te bieden heeft: de regio staat ook bekend vanwege de verbazingwekkende boven-water wereld met honderden onaangetaste kleine eilandjes die boven het wateroppervlak uitkomen, bedekt met welige begroeiïng. Maar de te meer is het de thuisbasis van de inheemse Rode- en Wilson paradijsvogels.

  Een exclusief verblijf in de Raja Ampat archipel, waar u de schatten van ’s werelds rijkste en meest diverse marine biodiversiteit kunt ontdekken! De onaangetaste onderwaterwereld is één van het meest waardevolle natuurlijk erfgoed dat nog bestaat in de wereld.

  Meer info
 2. Rondreis Indonesie – Papua lange trekking Baliem vallei 11 dagen – 10 nachten routekaart
  € 869,00
  Reisschema: Wanema – Wamarek – Wesagalep – Pukam – Wuserem – Syokosimo – Yuarima – Ugem – Wanema.

  De Baliem vallei met al zijn inwoners werd in 1938 voor het eerst ontdekt en tot op de dag van vandaag bewonen de Dani en Lani stammen deze prachtige vallei. Deze lange trekking tocht van 11 dagen brengt u diep in de bergen van Papua waarbij u adembenemende uitzichten en geïsoleerde stammen zult tegenkomen. Hoewel de mensen tegenwoordig westerse kleding dragen is het fascinerend om te zien hoe weinig hun levenswijze en cultuur is veranderd gedurende de afgelopen decennia.
  Voor deze tocht is een goede lichamelijke conditie vereist. U zult de landsgrenzen van de Dani en Yali stammen oversteken. Bereid u voor om terug te gaan in de tijd en ontdek de oude cultuur en omgeving van Papua.

  Neem de pracht van Papua in u op tijden deze 11 dagen trekking door de Baliem vallei, ga over de grens van de Dani en Yali stammen. Op deze tour gaat u terug naar de wortels van Papua en daag uzelf uit om de mooiste mensen te ontmoeten in hun meest fascinerende en geïsoleerde omgeving.

  Meer info
 3. Rondreis Indonesie – Papua Zwemmen met de Walvishaai 4 dagen – 3 nachten routekaart
  € 404,00
  Reisschema: Nabire – Sowa - Nabire.

  De massale aanwezigheid van walvishaaien aan de kust van Papua kan worden verklaard door de aanwezigheid van vissers. Door de jaren heen hebben de vissers en de walvishaaien een gezamenlijk voordelige relatie gekregen omdat de walvishaaien aangetrokken worden door de vissen die uit de netten van de vissers ontsnappen of die worden terug gegooid door de vissers. Aan de andere kant bieden de walvishaaien bescherming aan de vissers door andere roofdieren weg te houden.
  We zijn ons zeer bewust dat de walvishaai momenteel te boek staat als een kwetsbare diersoort. In sommige delen van Azië wordt er nog steeds op hen gejaagd, hoewel dat strikt verboden is onder de internationale wetten. In Cendrawasiy baai, vroeger bekend als Geelvinkbaai, profiteren, naast de vissers, de lokale inwoners ook van de walvishaaien door de toeristen dat de bezoeken om deze prachtige dieren te zien. We houden de veiligheid en de professionaliteit van de zwemactiviteiten nauwlettend in de gaten.

  Wist u dat Papua één van de weinige plaatsen ter wereld is waar u de walvishaai gemakkelijk kunt zien en met de vis kunt zwemmen? Deze majestueuze beschermde dieren kunnen wel 12 meter lang worden. Het is een bijzondere ervaring om met deze enorme en zeldzame dieren te zwemmen, die bekend staan als zachtmoedig en volgzaam.

  De beste periode om de walvishaaien te bezoeken is met nieuwe maan van juni tot oktober.

  Meer info
 4. Rondreis Indonesie –Papua – rondreis Papua met Raja Ampat 23 dagen – 22 nachten Routekaart
  € 2.445,00
  Reisschema: Biak – Padaido eiland – Jayapura – Wamena – Baliem Vallei - Napua Heuvels – Wamena – Jayapura – Sentani – Manokwari – Mansinam eiland – Kwau – Mankokwari.
  Verlenging: Sorong – Waisai Raja Ampat – Palau Mansuar (Kri) – Waisai – Sorong.

  Deze rondreis Papua brengt u over een groot gedeelte van Papua. De reis begint in Biak. Biak is een koraal eiland gelegen in de Cendrawasih Baai aan de noordelijke kust van Papua. Het heeft een fascinerende combinatie van historie en een natuurlijke pracht met watervallen, verlaten stranden en tropische eilandgezichten, maar ook een rijke historie uit WO II.
  Een bezoek aan de Baliem vallie laat u kennis maken met de imposante bergen, maar ook met cultuur en de Dani en Lani stammen. De stad Jayapura stond in het verleden bekend onder de naam “Hollandia”. De stad kijkt uit over de Pacific Ocean en heeft een fascinerende historie.
  De reis gaat verder naar Manokwari waar u het ‘heilige’ eiland kunt bezoeken waar in 1855 het Christendom voor het eerst werd geïntroduceerd. Het Arfak gebergte is een gebied dat bekend staat om de vele soorten paradijsvogels.

  Vanaf Manokwari kunt u er voor kiezen om deze reis te beëindigen of door te reizen naar het paradijselijk Raja Ampat. In Raja Ampat is het wereldrecord van 374  verschillende soorten vissen geteld in één enkele tank duik. Raja Ampat herbergt 75% van alle in de wereld bekende koraalsoorten en ligt in het hart van de zogenaamde ‘Koraal Driehoek’.

  Meer info
 5. Rondreis Vietnam en Laos: route rondreis Vietnam en Laos 14 dagen 13 nachten
  € 1.109,00
  Reisschema: Ho Chi Minh – Mekong Delta – Hue – Danang – Hoi An – Hanoi – Ninh Binh – Halong Baai – Luang Prabang – Pak Ou – Vientiane.

  Deze tweeweekse rondreis in Vietnam en Laos brengt u langs diverse highlights van deze twee landen in Zuidoost Azie. U maakt in diverse steden een stadstour, langs monumenten, religieuze gebouwen en gezellige stadsmarkten. Ook verblijft u een nacht op een boot in Ha Longbaai, tussen indrukwekkende rotsformaties en schitterende stranden. Na 10 dagen in Vietnam rondgereisd te hebben vliegt u naar Laos, waar u Luang Prabang, Pak Ou en Vientiane bezoekt. Tijdens de dagelijkse uitstapjes leert u veel over de culturen van Vietnam en Laos en geniet u van de schitterende natuur in Zuidoost Azie, waarbij tussendoor genoeg ruimte is voor de nodige ontspanning.

  Meer info
 6. Rondreis Vietnam: Route
  € 1.224,00
  Reisschema: Hanoi – Ha Giang – Dong Van – Meo Vac – Hoang Su Phi – Sapa – Lao Cai – Ta Van – Tam Duong – Lai Chau – Son La – Mai Chau – Hoa Binh – Kim Boi – Hoa Lu – Ha Long – Hanoi.

  Vietnam heeft 54 verschillende etnische groepen, elk met hun eigen tradities en culturele en taalkundige kernmerken. Tijdens deze rondreis in Vietnam bezoekt u vele dorpjes, bergen, valleien en natuurlijk volkeren in het noorden van het land. U maakt een aantal boottochten, zoals in Ha Long Baai, waar tussen unieke rotsformaties in het water door kunt varen. De rondreis begint en eindigt in de levendige hoofdstad Hanoi. Een rondreis in Vietnam, een relatief onbekend land onder toeristen,  is gegarandeerd een geweldige belevenis.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 7. Safari Rwanda: De geschiedenis vertelt het verhaal! (6 dagen / 5 nachten)
  € 1.764,68
  Reisschema: Kigali - Musanze - Gisenyi - Kigali

  Deze Safari in Afrika laat u de vele tradities en cultuur van Rwanda zien. Breng een bezoek aan het Volcanoes National Park om berggorilla's en "golden monkeys" in het wild te bekijken en ontdek de natuur rondom het bekende Kivameer.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 8. Safari Rwanda: Ontmoeting met de bevolking! Kinderen
  € 1.805,04
  Reisschema: Kigali - Byumba - Musanze - Kigali

  Ontdek de cultuur en natuur van Rwanda! Tijdens deze safari in Afrika bezoekt u Ntarama, bekend van de burgeroorlog in 1994, en kleine dorpjes zoals Byumba en Gisenyi. Door persoonlijk contact met de bevolking leert u veel over Rwanda en de inwoners. Ook brengt u een bezoek aan een school en trekt u de bossen in om wilde gorilla's te bekijken.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 9. Safari Zuid Afrika: Ervaar Zuid Afrika (17 dagen / 16 nachten)
  € 1.242,00
  Auto rondreis
  Reisschema: Kaapstad - Franschhoek - Dolfijnkust - Phinda Private reservaat  - Swaziland - Kruger National Park

  Deze reis safari voert u vanaf Kaapstad en het bekende Wineland District via een binnenlandse vlucht naar Durban en van daar uit via Swaziland en de bekende plaatsen zoals Kruger National Park naar Johannesburg. U zult vele bijzondere en befaamde plaatsen bezoeken, maar ook de sfeer van Zuid Afrika duidelijk proeven en ervaren. Een wezenlijk onderdeel van de reis wordt bepaald door de gekozen accommodaties, veelal kleinschalige guesthouses met een historische achtergrond of gelegen op bijzondere plaatsen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere accommodaties waar u zich thuis zult voelen, kunt ontspannen en de Zuid Afrikaanse cultuur kunt voelen en ervaren. Uiteindelijk gaat het er niet om zoveel mogelijk kilometers door het land af te leggen, maar veel meer de indruk die het land bij u achter zal laten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 10. Safari Zuid Afrika: Kaapstad, Hermanus, Karoo & Kwandwe (13 dagen / 12 nachten)
  € 2.061,06
  Auto Rondreis
  Reisschema: Kaapstad - Hermanus - Oudtshoorn - Karoo - Kwandwe

  Deze safari in Afrika voorziet u van interessante informatie over het prachtige land Zuid Afrika. Tijdens deze rondreis heeft u de mogelijkheid om volledig zelfstandig te reizen. Geniet van het prachtige Kaapstad en bezoek de Gardens, Oranjezicht en Tamboerskloof om van een geweldig uitzicht te genieten. Kajak in de zee en bezoek het gebied rond de stad Hermanus dat gesticht is in de 19e eeuw. Bezoek Oudtshoorn, de struisvogel hoofdstad van de wereld. Hier kunt u deze majestueuze dieren bezichtigen en van de cultuur van de stad genieten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 12

Pagina:
 1. 1
 2. 2