Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Indonesie, rondreizen Azie en safaris AfrikaBali, parel in de tropen

Uw rondreis IndonesieAzie, of uw safari in Afrika

Venture travels biedt u rondreizen in Indonesie, Azie en safaris in Afrika aan door geheel Nederland en Belgie.

Op onze website vindt u een reisaanbod van rondreizen in Indonesie, maar ook door andere delen van Azie en safaris in Afrika. Daarnaast vindt u in de Bali Collection een selectie van aanbevolen hotels en resorts op Bali voor een heerlijke strandvakantie of aflsuiting van uw rondreis.

Bij Venture travels maakt u uw rondreis door Indonesieuw rondreis door Azie, of uw safari in Afrika samen of met uw eigen groep, in een auto of mini-Van met privé chauffeur en gids. Zo kunt u de mooiste plekjes bereiken en van dichtbij kennismaken met de lokale cultuur van het land. Bekijk de vele rondreizen die op de website te vinden zijn.

Vele combinaties van rondreizen en safaris zijn mogelijk. Maak ons uw wensen kenbaar via het offerteformulier en wij maken een persoonlijk reisvoorstel voor u.


Aanbiedingen en nieuwe tours

Regelmatig zijn er aanbiedingen en nieuws reizen voor rondreizen Indonesie, Azie, en safari Afrika; bekijk regelmatig de website of geef u op voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Volg onze facebook pagina voor foto's en nieuws van onze bestemmingen.

 

We voegen constant nieuwe reizen toe aan ons programma. U kunt contact met ons opnemen als u uw reis niet kunt vinden op deze site.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

  1. Thailand: De stranden van Koh Chang (4 dagen / 3 nachten)
    € 312,72
    Reisbeschrijving: Bangkok - Koh Chang - Bangkok

    Koh Chang is een van Thailand's prachtigste eilanden met lange witte zandstranden, meestal halfverlaten. Op het eiland leeft een grote verscheidenheid aan wild, inclusief een grote variatie aan vogels, slangen, herten en een aantal olifanten. Het eiland en zijn omgeving heeft geweldige locaties om te snorkelen, duiken of trektochten door de jungle te maken. De 'ontdekking' van het eiland in 2000 als toeristenbestemming heeft in snel tempo grote ontwikkelingen teweeg gebracht. Het eiland wordt steeds populairder, waardoor het aantal toeristen nog steeds toeneemt.

    Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)